onsdag 18. mai 2011

Nasjonaldagen


17.mai er en fin dag. Alle er pyntet så fint og er ute i gatene for å feire sammen. Det er den dagen i året da jeg ønsker meg bunad aller mest. Det er så fint. Jeg synes alle kler bunad. Både tykke og tynne ser fine ut. Festkledd. Men jeg har altså ikke bunad. Det koster en liten formue, så det blir nok ikke noe jeg kommer til å kjøpe med det første heller. Jeg fikk låne en bunad den dagen jeg ble konfirmert, og jeg følte meg kjempefin. Men det er nok like greit at jeg ikke fikk bunad da, for den hadde vært alt for liten nå, og det hadde nok føltes enda mer sørgelig, å eie en bunad man ikke passer.

Jeg har heldigvis et grønt sjal og en liten sløyfe, så jeg skal ikke klage. Hurra for 17.mai!

3 kommentarer:

 1. neimen huttetu...dette hørtes frustrerende ut!!!! Ikke noe er verre enn å virkelig ha lyst på noe,og så er det kanskje litt uoppnåelig!En bunad er ihvertfall litt av en investering...skulle nok hatt meg ny selv for min er faktisk fra konfirmasjonen og den er så trang at det er så vidt det går an å puste i den!!!!Eller jeg må slanke meg!!Men uansett forandrer kroppen seg fra når man er konfirmant til man er noen tiår eldre og har født litt unger etc........*ro,ro til fiskeskjær*
  Håper du får drømmen din oppfylt en dag,det er stas med bunad !!!!Mne visst kan man være fin uten også:))))
  Ha en flott uke videre!!!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Glædelig nationaldag i går :-) Vi er jo egentlig på hver sin side af den sag - hvis vi altså havde levet i 1814 ;-) Nu er det bare hyggeligt at følge på de norske blogs. Og i hvor må det i grunden være praktisk med sådan en 'bunad' og at den er dyr. Når man først har fået den, er man tvunget til at holde samme vægt og kropsfacon, fordi det er for dyrt at købe en ny :-)

  SvarSlett
 3. Godt det ikke bare er meg som ikke jogger ;) hehe! Selv har jeg hatt en bunad siden jeg ble konfirmert, den har ikke passet siden jeg var 18, men nå har jeg bitt i det sure eplet og sydd den (mye) ut. Nedtur, men nå passer den iallefall :)

  Og for et fantastisk telt du har der. Herremin så koselig det ser ut *sikle*

  Ha en herlig kveld! Snart helg :)
  Klem Karina

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)