fredag 11. februar 2011

Blomster

Bilde lånt hos thepoppytree

Jeg har hatt travle dager. Mye jobb og liten tid til noe annet. Midt i all jobbingen har jeg vært så heldig å få avleggere av en aleo vera-plante. I tillegg kjøpte jeg meg en annen plante som jeg har glemt navnet på. Når man har det travelt er det fort gjort å glemme sånne nye planter... Den jeg ikke husker navnet på tørket stille og rolig inn, mens aleo vera-avleggerne gjorde mer av seg. En sto i vann på kjøkkenet og råtnet der, ikke et vakkert skue kan jeg fortelle. Den andre avleggeren som hadde vært så heldig å komme i jord i en blomsterpotte i vinduskarmen i stua valgte i kveld å ende sine dager, den hoppet ut av potta og ned på gulvet. Jeg er rett og slett så dårlig til å ta vare på plantene mine at de tar selvmord! Er det mulig? 

Tydeligvis...

5 kommentarer:

 1. En selvmords-plante! :-) Jeg er heller ikke så god til at passe på mine potteplanter, men de er ikke nået så langt ud!

  SvarSlett
 2. hehe, må le litt, selv om det jo selvsagt er en tragedie...;)
  jeg har en fast vanne-dag for mine - for i det hele tatt å huske det!

  Klem

  SvarSlett
 3. Alt er mulig har jeg funnet ut, blir ikke overrasket av noe mer. Noen planter har vært hos meg i mange år, andre dør før jeg i det hele tatt blir vant til at de er der.....Slik er det bare....

  SvarSlett
 4. Åh nej! Selvmordsplanter...hehe :-) Jeg er også rigtig dårlig til at passe på planter. Der er kun en enkelt der overlever i min stue. Den får næsten aldrig vand, men er efter 6 år stadig i live :-)

  SvarSlett
 5. Alove vera planter gjør det, fikk jeg høre når min gjorde det. De håper at finne vann litt lengre borte. Hehe.

  Ha en god kveld!

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)