lørdag 26. februar 2011

Foto til besvær


Jeg har et kjempefint Nikon speilreflekskamera, men jeg kan ikke bruke det. Som man tydelig kan se på dette "vakre" fotoet jeg tok i dag. En smule overeksponering der, gitt. Nei, enten må jeg sette meg ned med instruksjonsboka, ellers får jeg holde meg til auto-funksjonen.


Her er rotekroken min i stua. Jeg har lenge tenkt at jeg skulle vise rotekroken, men som navnet tilsier er det alltid så rotete der. Og jeg liker ikke å rydde. Men i dag tenkte jeg med meg selv at det var jo ganske ryddig der akkurat nå, så det var bare å knipse mens sjansen var der. Hadde jeg vært noe til blogger skulle jeg nok flyttet litt på noen ledninger, og tatt bort saksen og bøkene som ligger der. Og kanskje tatt bort teiprullen, og muligens lagt pleddet på stolen vakrere, eller tatt det bort. Og kanskje plassert stolen bedre, evt. dandert noe ved symaskinen. Men æsj, dersom jeg skal vise frem noe får det bare være som det er. Godt nok i massevis.


Og mens jeg var i gang med knipsinga i rotekroken min tok jeg også et lite knips fra vinduet rett ved siden av skrivebordet. Fine mummien. :)

5 kommentarer:

 1. Så fint at du viser det som det er. Synes det er mer verdi i det som er ekte.....
  Ha en flott lørdagskveld......

  SvarSlett
 2. Så koselig rotekrok du hadde:-) Likte godt sybordet ditt. Litt sakser, teip og ledninger gjør da ingenting. Det viser bare at sykroken din er i flittig bruk, det:-)
  Håper du har en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Likte rotekroken din æi:) Hærlig tapet på sybordet:)
  Og overeksponerte bilder kan være veldig kule synes æi:)

  SvarSlett
 4. Jeg synes også, det er godt at vise tingene som de er...selvom jeg altså selv flytter lidt rundt på mit uendelige og allestedsnærværende rod, når jeg tager billeder. Det er derfor der er så mange close-up billeder på min blog - så undgår jeg at vise mit rod frem ;-)

  Mht. kameraet kan jeg ikke rigtig hjælpe dig, for jeg har et canon. Men da jeg fik det tog jeg et hurtigt kursus for at lære funktionerne. Det har virkelig hjulpet mig :-)

  SvarSlett
 5. Det er jo slett ingen enkel sak å finne ut av lukkertid og blenderåpning...det tar litt tid å skjønne prinsippene. Men man må jo bare prøve seg fram og bruke de hjelpemidlene som ligger i selve cameraet, jeg bruker selv Canon - men regner med at Nikon også har en linje i synsfeltet som sier ifra om eksponeringen er ok. Og tak for stemmen. Nei det ser slett ikke lyst ut, haha, men det er jo litt gøy likevel. Tar det som en liten giveaway jeg, for det skal jo trekkes en vinner blandt alle som ga smaken stemmer. Og jo flere stemmer en gir, jo større sjanse får en jo for å få en overraskelse i posten fra meg.

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)