lørdag 19. februar 2011

Sommer

Bildet er lånt her

Jeg, som mange andre, gleder meg til sommer og sol. Gleder meg til å sitte ute og nyte livet. Man kan selvfølgelig nyte livet utendørs om vinteren også, og det gjør jeg så godt jeg kan, men det er utrolig mye enklere å nyte utendørslivet når fuglene kvitrer og solen skinner. Og temperaturen er godt på plussiden. 

Så et enormt sprang - til rynker! 
Det var ikke noe jeg trodde jeg skulle skrive om her, for det er ikke akkurat lystbetont, men så må jeg bare, fordi jeg har gått til det merkelige skritt å kjøpe rynkeplaster. *fnis*. Dette rynkeplasteret skal plasseres i ansiktet der rynkene er og glatte ut elendigheten. Jeg er 32 år, og rynkene er ikke akkurat enorme, bare små streker, men jeg tenkte at det kanskje ville være lurt å starte forebyggingen nå, før jeg ble seende ut som en streng, streng dame. Det er altså de strenge strekene mellom øynene som bekymrer meg. Jeg er en lattermild person som smiler og ler en hel masse, og latterstrekene rundt munnen og ved øynene gjør meg ingenting, men disse strenge strekene mellom øynene passer ikke inn. Og hva gjør man ikke for forfengeligheten. Så her sitter jeg da, og skriver med et plaster i panna, mens jeg forestiller meg en rynkefri fremtid.

12 kommentarer:

 1. Gleder oss litt ekstra til sommer i dag vi også! Utrolig lei av -10, is og sørpe nå:(
  God helg:)

  SvarSlett
 2. Sommer er alle de flotte fargene samlet på bordet i bilde.... Ja, vi lengter.....
  Men rynker.....? Det er jo bare tegningene på det levde liv.......Jeg har funnet ut at de må jeg bare bli glad i, de overtar jo ansiktet mitt.

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Ååå kor æi glede møi til sommeren. Det skal bli så godt!
  hehe, rynkeålaster ja.. det har æi aldri hørt om. Du må fortelle om det funke:)
  Ønske dæi en fin helg videre
  klæm

  SvarSlett
 4. Fine ting på Ric Rac! Og ja, jeg længes også efter sommer! Er spændt på om rynkeplasteret virker :-)

  SvarSlett
 5. Å ja, sommer, sommer, SOMMER!! Som jeg lengter! Men den kommer vel..?

  Plaster, disaster, waste of money.. Rynker gjør en bare interessant:-) (nesten så jeg tror på det sjøl..)
  God natt:-)
  Klem, Elin

  SvarSlett
 6. Gleder meg til sommer jeg også. Denne vinteren har vært laaang...Rynkeplaster har jeg aldri hørt om. Vi får vel høre om det virker?

  SvarSlett
 7. Nydelig bilde fullt av sommerstemning.Og spennende med plaster =) Håper du skriver om resultatet var synlig eller ikke også da? Tusen takk for at du prøvde å stemme på meg, jeg har også fått sånn som du beskriver på siden deres, men jeg lurer på om jeg måtte lage et passord og logge inn for å fikse det?? Tror i allefall det...

  SvarSlett
 8. Haha og jeg har begynnt med rynkekrem ( gave fra svigermor faktisk!) Ja viktig å forebygge, det skal sies ;D
  Takk for så hyggelig kommentar fra deg, jeg smiler :)

  SvarSlett
 9. Hihi....det hadde nå vært herlig da om du hadde lagt ut bilde av deg selv med rynkeplaster på!!!! Det er nok litt av et syn!Men hva gjør man ikke for skjønnheten????? Mitt verste problem akkurat nå er ettervekst i håret,en frisørtime er hardt tiltrengt og må prioriteres neste uke!Rynker har jeg sett tendenser til også...må få vite om plasteret virker:) Uansett om jeg ikke ser ut som en streng gammel dame enda å kommer jeg garantert til å bli det,huff!!!
  Herlig sommerlig bilde med så glade farger og masse energi -
  god helg:)))
  toveklem:)

  SvarSlett
 10. Når en runder tredve høres rynkeplaster veldig forlokkende ut,
  jeg har også en "sinnarynke" jeg kunne tenkt meg å gjøre mildere & blidere...
  Rop for all del ut om det virker!

  Takk så mye for at du ville delta i min lille giveaway!

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)