tirsdag 18. januar 2011

Skøyter

foto lånt hos bhg.com

Jeg har kjøpt meg skøyter. Helt ordentlige skøyter til å gå på is med. Jeg var sånn ca 10 år sist gang jeg gikk på skøyter. Da var jeg flink. Kunne gå både fremover og bakover og snurre rundt og ta piruetter og alt mulig. Nå er jeg ikke flink. Jeg står med armene rett ut og lurer på hva i alle dager jeg holder på med. Men det er veldig gøy og anbefales på det varmeste.


Dersom man foretrekker å lage søte skøyter sånn som på bildet over kan man gå hit.

7 kommentarer:

 1. Skøyter er gøy! Men jeg er også der at det er så lenge mellom hver gang jeg får de på bena, så når det først skjer er det Bambi på isen. Og støl fra topp til tå i mange dager etterpå:-) Morsomme skøyter med binders!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 2. Det lyder sjovt! Det er mange, mange år siden jeg har stået på skøjter... Du bliver sikkert snart rigtig god til det :-)

  SvarSlett
 3. Jeg sto sist i køa da balanse ble delt ut! Så jeg går I K K E på skøyter;) Bare såvidt jeg klarer å sitte oppå en hest, uten å bli svimmel. Og hengebroer, det er det verste jeg vet:) Men Eskil fikk skøyter til jul, og han fixa det jo med en gang. Ble litt overraska da gitt!

  Ha en fin kveld!! Klem!

  SvarSlett
 4. Så gøy..... Mine skøyter henger ved utgangsdøra, egentlig til pynt. Men de er jo klare til bruk..... hm.

  SvarSlett
 5. Så spennende! Det er nok over 15 år siden jeg hadde skøyter på beina (nå hørtes jeg fryktelig gammel ut!!), så vet ikke om jeg tør prøve meg på det igjen!
  Tusen takk for koselige kommentarer hos meg!
  Og, ja, må nok si meg enig med deg;Leon er antageligvis verdens vakreste katt!!!♥;)


  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 6. hei hei!
  Skøyter er gøy, men jeg er bare tilskuer når datteren min går.. og jeg tror det skal forbli slik. Begir meg ikke ut på glattisen :)

  Så flott hjerte! Jeg hadde også ett som gikk i søpla! Hehe.. når leiter jeg etter ett nytt ptosjekt som ikke er så vanskelig.. Har du noen forlag eller tips til sider hvor jeg kan finne??
  Jeg tenker en veske eller noe slikt fint :)

  SvarSlett
 7. Hej du
  Jeg har sendt en blog-award i din retning. Jeg håber, du vil lege med :-)

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)