fredag 31. desember 2010

Inspirasjon


På den flotte bloggen til Namaste leste jeg om poladroid. Kjempefestlig! Jeg har lekt meg masse med dette morsomme programmet, og ser ikke bort fra at bloggen min vil bære preg av det fremover.

På bloggen Kaptein Biff ble jeg inspirert til å lage islykter ved hjelp av ballonger, og det er dette man ser begynnelsen av på bildet over her. Det var de eneste ballongene jeg hadde i huset litt over 02.00 om natta da jeg fant ut at dette måtte jeg prøve med en eneste gang. Nå skulle jeg gjerne hatt bilder av det ferdige resultatet også, men værgudene har ikke vært på min side, nå er det mildvær ute. Ja, ja, ballongene får ligge ute til de finner det for godt å fryse, er jeg riktig heldig (og det kan jo godt hende), så blir de gjennomfrosne, og jeg får ikke lykter, men iskuler. Hva i alle dager skal jeg med det...tja, jeg får lage en haug med iskuler og bygge en stor lykt av dem, kanskje, tiden vil vise. :)

4 kommentarer:

 1. ja hvem kan vite hvordan ballongene ender...med det skiftende klimaet her til lands???? *lol*
  Nå må du nyte årets siste dag...huttetu..tenk det er nytt år om få timer!!!!Det er både vemodig og spennende!Ønsker deg alt godt i 2011 og takker for 2010,mange koslige kommentarer hos meg og innlegg hos deg - så skal du se vi blogges i 2011:)))))
  Kos deg masse i kveld:))))
  Årets siste klem til deg fra meg:))))
  TOve

  SvarSlett
 2. Hei, så kjekt at du fant meg og rakk å være med på GiVekk'en min! Og takk for at du linker til den her på fine bloggen din:-)

  Jeg så at du var begeistret for lyslenken på bloggen til Et lekent sinn. Jeg har nesten maken, kjøpt på ruth66 i Oslo. de har nettbutikk også;-) Ha ei flott nyttårsfeiring!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 3. Det blir spændende at se hvordan det ender :-) Godt nytår!

  SvarSlett
 4. HEI! Takk for trivelig kommentar hos meg!
  Har det blitt litt kaldere hos deg så det har blitt lykter? ;) Mine snødde ned i går, det var ingen vits å tenne lys i de. Det bli skikkelig ruskevær gitt! Får se om jeg finner de igjen en dag;) Ha en fortsatt fin kveld! KLEM!

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)