fredag 10. desember 2010

Bretter stjerner og mister penger


Jeg kommer til å bli fattig av julehandlingen. Ikke fordi gavene jeg handler koster for mye, men fordi jeg er så lite oppmerksom. Rett og slett uoppmerksom. I går handlet jeg to gjenstander på Panduro. Jeg husker at jeg tenkte at det var dyrere enn jeg trodde da han bak kassa sa hva det kostet, men jeg tenkte at det var sikkert jeg som hadde sett feil på prislappene. Senere så jeg på kvitteringen at det sto en ekstra ting der, en ting som jeg ikke hadde handlet. En engel som kostet like mye som resten jeg hadde handlet til sammen. Det kan jo hende at jeg får tilbake de pengene dersom jeg går tilbake, men jeg vet ikke.

I dag var jeg og pantet flasker, ikke store summen, ca 60,- kroner, men pantelappen forsvant på mystisk vis et sted mellom panteautomaten og kassen. Jeg aner ikke hvor jeg gjorde av den. Kanskje la jeg den en lur plass? Kanskje holdt jeg den i hendene og bare mistet den uten å merke det? Jeg vet ikke. Ja, ja, flaskene er pantet, så de kan brukes igjen, og kanskje var det noen som hadde mer bruk for pengene enn jeg som fant pantelappen og kunne handle seg noe de ikke hadde planlagt. Det gjør meg i bedre humør når jeg forestiller meg det.

Og så har jeg fått brettedilla. Bretter stjerner mens jeg funderer på hva jeg skal gjøre med dem. Man trenger vel ikke alltid ha en klar plan med alt man gjør? Jeg har i alle fall ikke det.

2 kommentarer:

  1. Det er bare å tenke positivt, men ergelig er det. Håper det var noen som virkelig trengte det, som fikk glede av dine pantepenger. Stjernene er jo skikkelig fine, du finner helt sikkert et vindu du kan henge dem i......Ha en flott helg.

    SvarSlett
  2. Ja, det er ærgeligt og nogle gange sker sådan noget på een gang og man føler sig så uheldig. Men stjernerne er fine! Og billedet ser hyggeligt ud :-)

    SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)