fredag 30. september 2011

Lappeteppe

Vis oss ditt lappeteppe, sto det på bloggen Livs Lyst. Og jeg har jo et lappeteppe! Så da hiver jeg meg med og viser det frem. Her er det:
Som så mange av mine prosjekter er det ikke ferdig, derfor viser jeg bare frem midten. Jeg gjorde det nemlig litt vanskelig for meg selv da jeg fant ut at jeg ville ha ulike størrelser på rutene. Det fant jeg nemlig ut da jeg hadde holdt på en stund, så nå stikker det ut kanter i alle retninger og jeg lurer på om lappeteppet noensinne kommer til å bli et firkantet teppe... Jeg laget jo ikke lappene først for så å sette de sammen, det tror jeg at jeg skal gjøre neste gang. Eller kanskje holde meg til en størrelse på lappene. Hvis det blir en neste gang, jeg må vel prøve å få ferdig dette først. Tja, tja, alle kan jo ikke være like flinke til å få ferdig ting.

6 kommentarer:

 1. :D Du satset friskt må jeg si. Men tepper trenger da ikke være firkantete?! Midten av teppet ditt var i allefall veldig fint ;)

  SvarSlett
 2. Ser kjempebra ut så langt da! Keep up the good work :) KLEM.

  SvarSlett
 3. Herlige farger du!
  Så flink du er:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelige farger på teppet ditt. Det ser ihvertfall kjempefint ut, men jeg skjønner at det ikke er lett å strikke når du har firkanter i forskjellige størrelser :-)

  Kjempekoselig at du vil være med på min giveaway. Da er det bare å krysse fingrene og satse på at du har trukket ett av de åtte vinnerloddene ;-)

  Ha en fin lørdagskveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 5. Heeei frøken!! Du har vunne Give Awayen min (Katte-veska!! jippiiii)
  Kan du sende mæ adr din på mail til mæ:
  susidusie@hotmail.com
  Så kommer lille miao i postkassa di snart!!

  x x x

  SvarSlett
 6. Hei!
  hehe, ja det så nesten ut som om Leon har en monsterhale!! Visstnok er den, men på det bildet du tenker på er Tassen en del av halen! De har så lik farge, og Tassen henger på Leon `som en hale` hele tiden, så ikke så rart om det ser ut som om de vokser sammen;)
  God helg til deg:)
  KLEM

  SvarSlett

Kommentarer er stas!. :-)