fredag 30. september 2011

Lappeteppe

Vis oss ditt lappeteppe, sto det på bloggen Livs Lyst. Og jeg har jo et lappeteppe! Så da hiver jeg meg med og viser det frem. Her er det:




Som så mange av mine prosjekter er det ikke ferdig, derfor viser jeg bare frem midten. Jeg gjorde det nemlig litt vanskelig for meg selv da jeg fant ut at jeg ville ha ulike størrelser på rutene. Det fant jeg nemlig ut da jeg hadde holdt på en stund, så nå stikker det ut kanter i alle retninger og jeg lurer på om lappeteppet noensinne kommer til å bli et firkantet teppe... Jeg laget jo ikke lappene først for så å sette de sammen, det tror jeg at jeg skal gjøre neste gang. Eller kanskje holde meg til en størrelse på lappene. Hvis det blir en neste gang, jeg må vel prøve å få ferdig dette først. Tja, tja, alle kan jo ikke være like flinke til å få ferdig ting.

onsdag 28. september 2011

Duse Pasteller





En vakker høstdag dukket det opp en pakke i postkassen min. Det var fra eieren av den trivelige bloggen Duse Pasteller. Det er altså så stas å få gave! Og så fin en gave, bare se!




Jeg har selvsagt smakt på teen, det var jo det første jeg måtte gjøre, og den var veldig, veldig god. Det er i grunnen ganske fantastisk hvordan en liten overraskelse i posten (selv om man vet at den skal komme), gjør seg en høstdag når sommeren føles langt unna, og vinteren føles nær og mørk.


Tusen takk!