torsdag 30. september 2010

Tantes trykk


Dette trykket fikk jeg i gave hos mine foreldre da jeg var ferdig å studere. Det er min manns tante som har laget det, og det er dermed ekstra stas å ha det på veggen. Fargene kommer ikke til sin rett i det hele tatt i mitt foto, solen skinner inn gjennom vinduet og reflekteres i glasset, og gjør det dermed ekstra vanskelig å se hvor fargesterkt og vakkert det er. Men jeg lover, det er veldig fint.

onsdag 22. september 2010

Bestemors sommerfugl


I det ene vinduet i min stue henger bestemors sommerfugl. Min kjære 93 år gamle bestemor har laget den til meg, og jeg er veldig, veldig glad i både bestemor og sommerfuglen.


Temperaturmann

På badet mitt henger denne blå mannen og passer på temperaturen. Han passer også på røkelsespinner og skitne vinduer. En herlig fyr.

søndag 19. september 2010

Utenfor huset


Jeg er kanskje rar, men jeg liker trappa opp til ytterdøra på huset jeg bor i.



Jeg liker den rustne grillen min.



Jeg liker til og med plaststolene som står ved siden av pallebordet mitt, som er dekket med en duk som er bleket av sola, og knyttet fast med et tynt tau sånn at ikke vinden skal få tak.

Og jeg liker at jeg bor i skogen, sånn at naturen tar seg av dekoreringen.

torsdag 16. september 2010

Te og elefant

For noen uker siden besøkte jeg min venninne R som bor i Asker. Hun tok meg med til flere trivelige steder, blant annet til Vollen, og der var det fint! Koselige små butikker som holdt åpent på søndager, altså perfekt for en søndagstur. Jeg handlet meg en blafrekoffert (endelig!) hos Søstrene Sagen, og etterpå drakk vi te på en koselig kafé.

En fin dag.

tirsdag 14. september 2010

Salt og pepper

En av de beste tingene med å ha bursdag er at man får gaver. Og se på denne herlige gaven!
Salt og pepperbøsse, den nederste delen til pepper og taket til salt.
Jeg elsker den!
Bare synd at jeg som regel ikke har salt og pepperbøsse på bordet, det har jeg jo lært at man helst bør unngå (salt er ikke bra, osv).
Jeg tror nok at denne vil få plass på bordet likevel. Uten salt.

onsdag 8. september 2010

Jeg leter til jeg finner

Jeg har fått en høstforkjølelse kastet på meg.
Jeg er ikke spesielt flink til å være syk, jeg synes nemlig veldig, veldig synd på meg selv og vil at alle andre også skal ha samme innlevelse i min elendighet. Nå har jeg feber, og det er usedvanlig sjelden at jeg har, så nå synes jeg selvsagt enda mer synd på meg selv. Det er noen som sier at kvinner og menn er syk på forskjellige måter, at menn av en eller annen grunn blir sykere enn kvinner når det er noe. Tror det handler om graden av pleie man mener man behøver. Når jeg er syk er jeg muligens mann i kvinnekropp...?

Men nå babler jeg, muligens feberen som gjør meg sånn?
Jeg har jo lovet meg selv at min blogg (som ikke oppdateres i tide og utide, ser jeg) skal handle om de tingene jeg blir glad av. Og jeg blir jo ikke glad av feber (men se på skriveriene om det som et øyeblikks galskap).

Det jeg derimot blir glad av er den hjemmelagete opptenningsbrikett-boksen min med mummier på, jeg synes den er fin i all sin enkelhet.
Sånn, det blir jeg glad av - mission completed denne gang også.